Vándorbölcső

Az Ürömért Egyesület várja újszülöttet váró vagy gondozó szülők jelentkezését, akik félévre használni szeretnék a VÁNDORBÖLCSŐT.A VÁNDORBÖLCSŐ átadásával egyik célunk, hogy a családalapítás egyre elismertebb legyen, mind a társadalom, mind az egyes ember értékelje azt a döntést, teljesítményt, ami a gyermekvállalással együtt jár. A Vándorbölcső első lakója Dénes Illés, Márton és Zsuzska ma már féléves kisfia volt. Jelentkezés:
A képen látható Dani félév után kinőtte a Vándorbölcsőt, amely új helyre, egy 13 év várakozás után júliusi gyerekáldás elé néző, kislányt váró családba kerül.
Megszületett júliusban a több éve családról családra szálló Vándorbölcsőnk legújabb lakója. A Vándorbölcsőt még tavasszal igényelte Egyesületünktől egy 13 év várakozás után gyerekáldás elé néző család. Janka (3020 gramm, 50 cm) és anyukája egészségesek. Idézet az anyuka (Enikő) leveléből:
"A bölcsőt kiságyként és bölcsőként is használjuk, Janka már jól belakta.Nagyon-nagyon hálás a családunk, hogy megkaphattuk a vándorbölcsőt, mert a hálószobánkba kiságy már nem fért volna el. Így a bölcső közvetlenül az ágyunk mellett van és bármikor kéznél van édesanya, ha a baba jelez.A bölcső tényleg gyönyörű famunka, mindenki csodájára jár, ahogy a babát jön látogatni."

Az Ürömért Egyesület pályázatot hirdetett újszülötteket váró vagy gondozó szülők számára, hogy a VÁNDORBÖLCSŐNK megtalálja első lakóját. A VÁNDORBÖLCSŐ átadásával egyik célunk, hogy a családalapítás egyre elismertebb legyen, mind a társadalom, mind az egyes ember értékelje azt a döntést, teljesítményt, ami a gyermekvállalással együtt jár. A fiatal házasok, Márton és Zsuzska kéthónapos kisfia, Dénes Illés a Vándorbölcső első lakója.

A pályázatot 2016. januárban megismételjük.

Az Ürömért Egyesület - az Üröm Szent György Vértanú Plébánia, a Szent-György Egyesület és a Nagycsaládosok Ürömi Egyesülete támogatásával – pályázatot hirdet újszülötteket váró vagy gondozó szülők számára.

Pályázati határidő: 2015. június 30.